Parkeren

Parkeertarieven

  • € 1,50 voor het eerste uur.
  • € 1,00 voor elke bijkomend uur, met een maximum van € 7,50 per dag.
  • Een 10-beurtenkaart voor bezoekers kost € 20,00.
  • Als u het parkeerterrein binnen de 15 minuten verlaat, hoeft u niet te betalen. U moet wel uw ticket valideren in de betaalautomaat in de hal.
  • Verliest u uw ticket, dan betaalt u € 8,00.

Op campus Sint-Augustinus

U kunt met de auto tot aan de hoofdingang van het ziekenhuis rijden om iemand te laten in- of uitstappen. Er zijn twee ondergrondse niveaus waar u uw auto kunt parkeren. De bovengrondse parkeerplaatsen zijn voorbehouden voor artsen en andersvaliden. Voor uw vertrek betaalt u aan een van de betaalautomaten in de centrale inkomhal. U kunt betalen met muntstukken of biljetten van € 5,00 en € 10,00.

Opgelet: het aantal parkeerplaatsen is helaas beperkt. We werken aan een oplossing, maar raden in tussentijd aan om zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer om onze campus te bezoeken.

Op campus Sint-Vincentius

U kunt met de auto tot aan de hoofdingang van het ziekenhuis rijden om iemand te laten in- of uitstappen.

Er zijn twee ondergrondse niveaus waar u uw auto kunt parkeren. Voor uw vertrek moet u uw ticket ontwaarden aan een betaalautomaat die u terugvindt aan het onthaal (inkomhal) en aan de dienst spoedgevallen. U kunt betalen met bancontact, muntstukken of biljetten van € 5,00 en € 10,00.

Een 10 beurtenkaart kan eveneens aangekocht worden via de betaalautomaat voor het bedrag van € 20,00. U kunt dan aan € ,002 per keer parkeren.

U kunt doorlopend van 6 tot 20 uur de parking binnenrijden. Buiten rijden kan 24/24 uur.

Opgelet: de maximum hoogte voor voertuigen in onze parking is 2,05m.

Op campus Sint-Jozef

U kunt met de auto tot aan de hoofdingang van het ziekenhuis rijden om iemand te laten in- en uitstappen. Er is een bezoekersparking voorzien, bereikbaar via de Jordaenslei. Voor uw vertrek betaalt u aan de betaalautomaat vlakbij de centrale inkomhal. U kunt betalen met muntstukken of biljetten van € 5,00 en € 10,00.