Handcentrum

Het handcentrum behandelt alle aandoeningen van de hand, pols en elleboog. Deze kunnen het gevolg zijn van aangeboren afwijkingen, bepaalde ziekten (bv. reuma), artrose en ongevallen.

Bij aangeboren afwijkingen zal vaak tijdens het eerste levensjaar chirurgisch worden ingegrepen. Gewrichten die pijnlijk zijn door reuma of artrose worden vaak vervangen door prothesen (zoals dat ook gebeurt bij bv. de heupen), met de duimprothese als meest frequente. Tenslotte zijn er de ongevallen die vaak breuken veroorzaken en die  hersteld worden met plaatjes en schroeven om zo snel mogelijk weer te kunnen bewegen.

Ons team bestaat uit drie chirurgen en een verpleegkundige met gespecialiseerde opleidingen. Zij worden ondersteund door een performant secretariaat dat de patiënt steeds kan informeren bij administratieve vragen over een afspraak of een (chirurgische) ingreep.

Op onze website van het handcentrum vindt u alle mogelijke informatie rond de aandoeningen en letsels en welke behandelingen we toepassen.

Bereikbaarheid

Tel.: 03 443 43 47
E-mail: handcentrum-antwerpen(at)gza.be
www.handcentrum-antwerpen.be

Volg route 13 (gebouw Oosterveld) - verdieping 1.