Kwaadaardige gezwellen en aandoeningen (oncologie)

Het Iridium Kankernetwerk werd opgericht door GZA Ziekenhuizen campus Sint-Augustinus, campus Sint-Vincentius, AZ KLINA, AZ Nikolaas, AZ Monica en AZ Sint-Jozef Malle. UZA en ZNA sloten zich later aan.

Een hechte samenwerking op het vlak van de radiotherapie, de medische oncologie en de hematologie garandeert een optimale zorgverstrekking ten dienste van de patiënten uit de regio Groot-Antwerpen en Waasland.

In het netwerk wordt de patiënt met kanker multidisciplinair opgevangen door artsen, verpleegkundigen en een uitgebreid begeleidingsteam. Samen streven ze naar de optimale diagnose, behandeling en nazorg van elke individuele patiënt.

Doordat we onze medische expertise bundelen, zijn we in staat om elke patiënt hoog kwalitatieve oncologische behandelingen aan te bieden. Intraoperatieve radiotherapie, behandeling van acute leukemie, radiochirurgie, brachytherapie van de prostaat en stamceltransplantatie behoren tot de mogelijkheden.

Een doorgedreven samenwerking met de overige specialisten en de huisarts is essentieel voor de manier van werken van het Iridium Kankernetwerk.

De diensten die zich toespitsen op de behandeling van kwaadaardige gezwellen en aandoeningen werden gebundeld in het oncologisch centrum op campus Sint-Augustinus.

Bereikbaarheid

Oncologisch centrum: Oosterveld, Oosterveldlaan 22 - 2610 Wilrijk

Afspraken: tel. 03 443 37 37

Bezoek ook de website van het Iridium Kankernetwerk