Extra diensten

Op de kamer

Als u het telefoontoestel op uw kamer wilt gebruiken, meldt u dat aan de opnamedienst. U ontvangt een persoonlijk codenummer dat u voor elk gesprek moet vormen om een verbinding tot stand te brengen. Elk gesprek wordt afzonderlijk geregistreerd en aangerekend in functie van de duur van het gesprek en het tijdstip. U betaalt enkel voor de gespreksduur, niet voor de huur van het toestel. De kostprijs bedraagt gemiddeld € 0,50/minuut. Deze regeling geldt voor alle kamertypes.

Internet

Tijdens uw verblijf kunt u op uw kamer gebruikmaken van gratis draadloos internet. De toegang hiervoor is uitsluitend mogelijk met uw persoonlijke laptop. U kunt inloggen via een code die u aanvraagt aan het onthaal (campus Sint-Augustinus) of op de opnamedienst (campus Sint-Vincentius en campus Sint-Jozef). Wij bieden geen technische ondersteuning. 

Vrijwilligerswerk

Onze verschillende campussen maken dankbaar gebruik van de diensten van de vrijwilligerswerking. Als u een beroep wilt doen op een vrijwilliger om u gezelschap te houden, vraagt u dat aan een verpleegkundige van de dienst.

Televisie 

Er is televisie voorzien op alle kamers. U vindt er ook een overzicht van de verschillende zenders.

Patiëntenfolders en gezondheidsinformatie

De meeste afdelingen beschikken over een rek met informatie die nuttig is voor patiënten en bezoekers van de afdeling. Deze folders mag u gratis meenemen. Indien u vragen hebt over zaken die u leest, kunt u deze steeds bespreken met een arts of verpleegkundige. Zij geven u graag wat meer uitleg. 

Rolstoelen

Elke campus beschikt over een aantal rolstoelen. Breng de rolstoel na gebruik steeds terug naar de aangewezen plaats. De rolstoel mag de parking niet verlaten. Als u na uw verblijf in het ziekenhuis een rolstoel nodig hebt, kunt u deze huren bij uw ziekenfonds. Eventueel helpt de sociale dienst dit voor u te regelen.

NB: Voor campusspecifieke extra diensten verwijzen we u graag naar de onthaalbrochure die u bij uw opname ontvangt.