Vooropnametraject heelkunde

Wordt u weldra opgenomen op een van onze GZA Ziekenhuizencampussen voor een heelkundige ingreep? Dan bood de chirurg u tijdens de raadpleging een preoperatieve informatiemap aan met formulieren. De digitale versies hiervan vindt u hieronder terug.

We raden u aan de aanbevelingen uit deze map zorgvuldig op te volgen en de formulieren volledig in te vullen. Zo kunnen we de ingreep goed voorbereiden en de kwaliteit van onze zorgverlening verbeteren. Bovendien biedt een betere voorbereiding meer veiligheid voor u als patiënt.
Gebaseerd op objectieve parameters schrijft uw chirurg u al dan niet een aantal vooronderzoeken en/of raadplegingen voor. U kunt deze onderzoeken in een van onze campussen laten uitvoeren of bij uw huisarts.

Laat uw vooronderzoeken tijdig uitvoeren, maak vandaag nog een afspraken voor de bijkomende raadplegingen en bewaar de resultaten in uw preoperatieve informatiemap.

Het is belangrijk dat al uw resultaten ter beschikking zijn op het ogenblik van uw raadpleging anesthesie en bij uw opname.