Stageaanvraag door onderwijsinstelling

Minstens drie weken voor de start van de stage bezorgt de school via de invultabel de studentengegevens aan de dienst stages.

De school zorgt ervoor dat we ten laatste 2 weken voor uw stage via mail (stages(at)gza.be) beschikken over een ondertekend stagecontract en een geldig medisch attest.
Opgelet: wanneer deze documenten ontbreken, kan de stage niet worden aangevat!

Alle werkpostfiches vindt u terug op het blackboard van uw school. U duidt aan dat u de werkpostfiche die voor u van toepassing is, hebt doorgenomen.  
Op de eerste dag van uw stage meld u u (met uw badge) op het afgesproken uur op uw stagedienst.

Badge

De badges kunnen nog tot en met dinsdag 26 september 2017 worden afgehaald op volgende locaties:

 • campus Sint-Augustinus: technische dienst, dispatching;
 • campus Sint-Vincentius en campus Sint-Jozef: onthaal.

Vanaf woensdag 27 september 2017 (startdatum stage 2 oktober 2017) kunnen stagiairs hun badge 3 werkdagen voor aanvang van de stage afhalen op volgende locaties:

 • campus Sint-Augustinus: onthaal directiesecretariaat (Gebouw Oosterveld, 2de verdieping);
 • campus Sint-Vincentius en campus Sint-Jozef: onthaal.

Elke werkdag kunt u tussen 8.30 en 17 uur op deze plaatsen terecht.

Met uw badge heeft u toegang tot:

 • Ziekenhuis
 • Overdekte fietsenstalling
 • Lockers (indien van toepassing)
 • Kledingautomaat/arbeidskledij (indien van toepassing)
 • Elektronisch Patiënten Dossier (indien van toepassing)

Let op: badges kunnen niet op de eerste stagedag worden aangemaakt en zonder badge kan uw stage niet starten! De badge dient elke 30 dagen geüpload te worden anders werkt ze niet meer. Houd hier rekening mee wanneer u langer dan 30 dagen stage loopt.

Badges moeten de laatste stagedag in de hiervoor bestemde brievenbus worden gedeponeerd. Deze brievenbussen hangen op alle campussen aan de kledingautomaat.

Denk eraan om uw fiets op de laatste stagedag eerst uit de fietsenstalling te halen alvorens u de badge inlevert! Bij het niet binnenbrengen van uw badge zal u GEEN volgende stage kunnen lopen bij GZA.

Maaltijden

Voor de democratische prijs van 2 euro krijgt de student een warme maaltijd of broodmaaltijd met dessert. De toegang tot het maaltijdgedeelte werkt enkel met 2 euromunten. Studenten kunnen ook een eigen lunch voorzien. Er is gratis koffie, water, thee en soep voor iedereen.

Parking

Wagen
De parking is niet gratis. Stagiairs kunnen wel 10-beurtenkaarten aankopen via het onthaal op vertoon van hun badge (€ 7,5 voor een 10-beurtenkaart).

Fiets
Stagiairs hebben toegang tot de fietsenstalling via hun badge.

Arbeidskledij

Uw arbeidskledij wordt ter beschikking gesteld door het ziekenhuis. Na afloop van de stage dient de arbeidskledij in de daarvoor voorziene schuif (naast de kledingautomaat) binnengebracht te worden.

Locker

Lockers zijn beschikbaar in de kleedkamers (helemaal achteraan, blauwe kastjes). U kiest een leegstaande locker, maar voorziet hiervoor zelf een hangslot (een hangslot met dikke beugel/slot ABUS model 55/40 of 55/30). Per stageperiode krijgt u een locker die u aan het einde van uw stage leegmaakt.

 • Voor campus Sint-Augustinus: route 263 (niveau -1).
 • Voor campus Sint-Vincentius: route 312 (dames) en route 317 (heren) op niveau -1.
 • Voor campus Sint-Jozef: niveau -1.