Borstkliniek

De borstkliniek bundelt alle zorg die borstkankerpatiënten nodig hebben in één zorgprogramma: van diagnose, consultatie, behandeling, revalidatie tot psychosociale begeleiding. Bovendien werken specialisten van alle relevante medische diensten van GZA Ziekenhuizen binnen dit programma nauw samen. Waar nodig zijn er ook samenwerkingen over ziekenhuizengrenzen heen. Zo garanderen we voor alle patiënten een gecoördineerde, gepaste zorg op het juiste moment.

Onze borstkliniek is een van de grootste borstkankerklinieken in België. Wie een knobbeltje voelt kan binnen de 24 uur terecht op onze raadpleging.

Meer informatie?

Op de website van de borstkliniek vindt u uitgebreide informatie over hoe de kliniek werkt, over alle behandel- en begeleidingsmogelijkheden, over het team, links naar patiëntenverenigingen, de verhalen van patiënten, datums van informatiesessies en nog veel meer.

Waar vind ik de borstkliniek?

Vanwege de sterke specialisatie is het volledige borstkliniek-zorgprogramma van GZA Ziekenhuizen gecentraliseerd op campus Sint-Augustinus.
Wilt u een afspraak maken? Of zoekt u het adres?
Kijk hier voor alle contactinformatie van de borstkliniek.

Verpleegeenheden

Meer informatie over de verpleegeenheid van de borstkliniek leest u hier:

  • VE 1 Oncologie – radiotherapie
  • VE 9 Orthopedie - gynaecologie – urologie
  • VE 11 Hematologie – brachytherapie
  • Oncologisch dagziekenhuis

De borstkliniek werkt samen met het oncologisch centrum van GZA Ziekenhuizen.