Campus Sint-Augustinus is een algemeen ziekenhuis met 580 erkende bedden. Je kan hier terecht voor raadplegingen en ingrepen. 

Op campus Sint-Augustinus vind je een gespecialiseerd aanbod van moeder- en kindzorg met een focus op prenatale diagnostiek, fertiliteit en intensieve zorgen voor zwangeren en pasgeborenen. Daarnaast is deze campus gespecialiseerd in oncologische behandelingen - waaronder oncologische heelkunde, chemo- en radiotherapie en klinische studies. Verder zijn hier ook de borstkliniek en de kliniek voor eierstokkanker en familiale borstkanker ondergebracht.

Campus Sint-Augustinus bevindt zich in Wilrijk, vlakbij afrit 6 op de E19. Je kan deze campus ook met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde haltes zijn "Wilrijk Sint Augustinusziekenhuis", "Wilrijk Pius X-plein" en "Antwerpen Groenenborgerlaan". Meer informatie vind je op de website van De Lijn

Opgelet: vanaf 17 april 2023 zijn er wegenwerken op de Grotesteenweg vanaf de Uitbreidingsstraat tot en met het kruispunt met de Elisabethlaan en het Ringfietspad. Hou daarom rekening met omleidingen om op tijd bij campus Sint-Augustinus aan te komen, als je vanaf Berchem of het centrum komt. Volgens de huidige planning duren de werken tot september.

Algemene bezoekuren:
14 - 20 uur
Oosterveldlaan 24
2610 Wilrijk