10-daagse van de Geestelijke Gezondheid: doe mee met gratis yoga

Tussen 1 en 10 oktober zetten we samen het belang van geestelijke gezondheid en veerkracht in de kijker. Dit jaar staat de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid in het teken van ‘kracht’. We hebben allemaal sterktes waar we trots op mogen zijn. Alleen… soms zien we ze niet of lijken ze vanzelfsprekend. Onder het motto ‘samen veerKRACHTig’ nodigen we mensen uit om hun kracht te ontdekken, roepen we hen op om samen trots te zijn op deze krachten - groot en klein - en om ze ook in te zetten om anderen te helpen.

We willen investeren in een goede geestelijke gezondheid en je veerkracht. Een flinke portie veerkracht kan immers helpen in deze woelige tijden!

Binnen GZA Ziekenhuizen organiseren we een gratis kennismaking met yoga op elke campus.
Inschrijven is niet nodig, kom gewoon meedoen! Deze sessies worden opengezet voor zowel personeel als patiënten en eventueel bezoek.

Waar kan je de sessies volgen?

  • campus Sint-Augustinus: 4 oktober van 14 tot 15 uur in de binnentuin van het CDC. Bij regenweer PAL 2, route 200 (oude palliatieve, -1)
  • campus Sint-Vincentius: 7 oktober van 14 tot 15 uur, Voorplein. Bij regenweer in de Cafetaria -1. 
  • campus Sint-Jozef: 4 oktober van 14 tot 15 uur, in de binnentuin aan G00. Bij regenweer in de oude palliatieve, op de 2de verdieping.

Trek sportieve kledij aan en breng je eigen yogamatje mee. Wie geen matje heeft kan er eentje lenen van de yogalerares.

Zet zeker ook elkaars kracht in de verf en geef een compliment als iets goed gaat, het kan soms echt het verschil maken! 

gratis yoga