Patiënten- en bewonersbeleving

V.I.B.: Verwacht, geInformeerd & Beluisterd

Omdat topzorg meer is dan medische zorg van de hoogste plank, lanceerden we de campagne V.I.B. - Verwacht, geInformeerd & Beluisterd. Topzorg is naast medische zorg ook zorg met een hart. Die maakt dat elke patiënt of bewoner zich bijzonder voelt. Het is zorg met een oog en een oor voor al onze patiënten, bewoners en bezoekers. Het is waar we binnen GZA goed in zijn, waar we het verschil mee maken. Ons handelsmerk.

We weten dat er elke dag binnen ons ziekenhuis en onze woonzorgcentra heel wat gebeurt om onze patiënten en bewoners hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Hoe we dit juist doen ontdek je in onze videoreportages: we vinden dat die inspanningen en de complimenten die we ervoor krijgen in de kijker gezet mogen worden. Gewoon een positieve campagne dus.

V.I.B. - Een omgeving met een hart

V.I.IB. - Het oncologisch dagziekenhuis

GZA Zorg en Wonen

Het bevalt hier goed

Echte complimenten die we graag delen

De campagne bestaat uit beelden van een brede waaier aan patiënten en bewoners, want bij GZA is iedereen welkom. We werken met echte complimenten van echte patiënten, bezoekers of bewoners. We verzamelden ze uit eerste hand en delen ze dan ook graag.

Wil jij één van onze medewerkers een complimentje geven? Dat kan! Stuur hem of haar of de hele dienst een digitale wenskaart en laat hen weten op welke manier zij jou V.I.B. lieten voelen. Voor een goed gevoel en misschien wat extra inspiratie voor elk van ons.