Laure (24), medewerkster dienst vorming

“Ik organiseer vormingen voor de drie ziekenhuiscampussen in de ruime zin van het woord. Mijn takenpakket is dan ook heel breed: zalen en sprekers boeken, zorgen voor aangepaste catering, zorgen dat het juiste materiaal tijdens de opleiding aanwezig is, inscholingsmomenten voor nieuwe medewerkers organiseren,… Naast de administratieve kant, beantwoord ik vragen van medewerkers rond opleidingen en begeleid ik nieuwe medewerkers tijdens de inscholing op hun eerste werkdag.

Getuigenis van medewerkster personeel en communicatie

We zorgen naast patiënten ook voor onze medewerkers.”

Laure (24) - medewerker dienst vorming

Elke dag is anders voor mij. Ik vind het plannen zelf leuk, maar ook de vrijheid die ik heb binnen mijn job, als de sfeer onder de collega’s en de mentaliteit in het algemeen binnen GZA. De bedrijfscultuur van GZA zou ik omschrijven als zorgend, medewerkersgericht en warm. Onze dienst is een kleine familie, maar ook over de ziekenhuiscampussen is er een warme sfeer.

Er wordt naast de patiënten, ook gezorgd voor de medewerkers. “Samen zin voor zorg!” betekent voor mij medewerkers interessante vormingen kunnen aanbieden zodat ze zich kunnen blijven ontplooien. Elke starter wordt hier begeleid. We investeren in nieuwe medewerkers in alle functies. We bieden zelfs mindfullness en yoga aan.”