Philippe (34), ERP-coördinator

“Ik sta samen met ICT in voor het optimaliseren van de ERP-software die de ondersteunende diensten gebruiken om met elkaar in verbinding te staan op gebied van aankoop, logistiek, facilitair en boekhouding. Om mijn job goed te kunnen doen heb ik wel wat luistervaardigheid nodig om de noden van de medewerkers te begrijpen en kritisch te bekijken hoe de we deze kunnen inlossen in de bestaande configuratie van het ERP-pakket. Daarnaast is het belangrijk dat ik het groter geheel in mijn achterhoofd hou, want niet elke nood past binnen dit geheel. Daarnaast komen stressbestendigheid en diplomatie hier van pas om de soms verschillende meningen met elkaar verzoenen. Ik hou vooral van de afwisseling in taken en het contact met de verschillende diensten.

Getuigenis van een ERP-coördinator

Je krijgt waardering voor je werk.

Philippe (34) - ERP-coördinator

“Samen zin voor zorg” betekent voor mij een gebruiksvriendelijk systeem aanbieden aan de medewerkers. Alle facetten in het systeem hebben een onderliggende link met de medewerkers in de zorg. Hoe soepeler deze processen lopen, hoe beter voor de werknemers en dus ook hoe beter voor de patiënten. Dan kan er tijd vrijgemaakt worden voor andere dingen.

Ik werkte voordien in een andere sector. Ik vind het fijn om voor een bedrijf met maatschappelijke relevantie te kunnen werken. De sfeer is hier goed, je krijgt veel waardering voor je werk en ik heb een goede werk-privé balans gevonden bij GZA.”