Sven (51), stafmedewerker zorg

“Vanuit mijn ervaring als verpleegkundige op de intensieve zorgen, ben ik doorgegroeid naar deze functie. Mijn takenpakket is zeer divers. Ik sta in voor de borging van verschillende projecten, o.a. voor patiënttracers: ik zorg voor de planning en organisatie, doe metingen en observaties op de afdelingen, beantwoord vragen van medewerkers rond deze projecten en de zorginspecties, enz...

Getuigenis van een stafmedewerker zorg

De zorg op een zo goed mogelijke manier laten verlopen, dat is voor mij “Samen zin voor zorg!"

Sven (51) - Stafmedewerker zorg

In mijn job zijn ervaring op de werkvloer, flexibiliteit, communicatieskills en mensenkennis erg belangrijk. Ik heb een ondersteunende functie naar de mensen op werkvloer op verschillende vlakken. Soms ben ik ook een luisterend oor. Omdat ik zelf als verpleegkundige gewerkt heb, begrijp ik makkelijker wat er in hen omgaat.

Ik zou GZA omschrijven als warm, zorgzaam en functioneel. Met dat functionele bedoel ik dat iedereen een radar is in het geheel om de zorg op een zo goed mogelijke manier te laten verlopen; dat is voor mij “Samen zin voor zorg”. We geven hier niet enkel om kwantiteit, maar ook om kwaliteit. Het gaat voor mij om kwaliteitsvolle zorg geven zoals ik die zelf zou willen ontvangen.”