Psychiater

Active
Voltijds , Deeltijds
GZA Groep , campus Sint-Vincentius

Ook zin voor zorg?

Ben jij respectvol, plichtsbewust en collegiaal? Dan spreek jij de GZA-taal! Op onze ziekenhuiscampussen krijgen je ambities een échte kans en streven we naar een mooi evenwicht tussen je werk en je privéleven.

 

Psychiater

 

Over de job

GZA campus Sint-Vincentius behoort samen met campus Sint-Augustinus en campus Sint-Jozef tot de GZA Ziekenhuizen.

Ons aanbod is een PAAZ-afdeling in Sint-Vincentius van twee keer 30 hospitalisatieplaatsen en een dagziekenhuis. We verzorgen liaisonpsychiatrie op de drie campussen, een raadpleging binnen campus Sint-Vincentius. En er is een dienst psychogeriatrie op campus Sint-Jozef.

Zowel formeel als informeel is er actieve deelname in diverse samenwerkingsverbanden binnen het veld van de geestelijke gezondheidszorg omtrent crisisopname, opnameplanning, doorstroomregeling, permanentie, etc.

We zoeken een PSYCHIATER (voltijds) op basis van zelfstandig statuut om ons team van psychiaters te vervoegen.

We bieden een functie in een dynamische omgeving met aandacht voor persoonlijke inbreng en groei binnen een aangename en vlotte werksfeer.

Over jou

  • Je hebt affiniteit met werken als psychiater in PAAZ en hebt het vermogen om kortdurend (zeer) intensief klinisch-psychiatrisch te handelen.
  • Je integreert somatische, sociale, psychiatrische en psychotherapeutische aspecten.
  • Je coördineert mee de therapeutische activiteiten van het PAAZ-team van verpleegkundigen en paramedici.
  • Je bent een dynamische collega met oog op intercollegiale samenwerking. Bereid tot brede flexibele inzet voor uitgebreid doelpubliek zowel klinisch als ambulant.
  • Je bent bereikbaar, duidelijk, zorgvuldig, betrouwbaar en professioneel.

Over ons

  • GasthuisZusters Antwerpen bestaat uit drie ziekenhuiscampussen en een groep woonzorgcentra.
  • Op onze ziekenhuiscampussen krijgen je ambities een échte kans en streven we naar een mooi evenwicht tussen je werk en je privéleven.
  • Op de ziekenhuiscampussen staan dagelijks zo’n 3.000 medewerkers en 400 artsen klaar voor onze patiënten. Hoor jij er straks bij?

Interesse?

Voor bijkomende inlichtingen kunt u terecht bij dr. Kristiaan Deckers, hoofdgeneesheer of bij dr. Tom Uyttendaele, diensthoofd psychiatrie, via telefoon 03/285 20 00.

E-mail: Tom.uyttendaele@gza.be

Blijf op de hoogte!

Schrijf je snel in om de nieuwste vacatures in je mailbox te ontvangen.