Eerste selectieronde

Je kan online solliciteren op een vacature of spontaan solliciteren. Vermeld voor welke ziekenhuiscampus(sen), welke dienst of specialiteit je in aanmerking wenst te komen. Hiervoor hebben we een motivatiebrief en je cv nodig.

Op basis hiervan maakt de dienst talentbeheer een eerste selectie. Daarna nodigen we je uit voor een eerste kennismakingsgesprek.

Afhankelijk van de functie waarvoor je solliciteert, krijg je ook een uitnodiging via mail met een link om online alvast enkele vragenlijsten en testen voor het eerste gesprek af te leggen.

Tijdens een eerste kennismaking peilt een van onze medewerkers van de dienst talentbeheer naar je loopbaan, motivatie en verwachtingen. We proberen een duidelijk beeld te krijgen van je persoonlijkheid en competenties. Ook geven we graag informatie over de functie-inhoud en de voordelen. Uiteraard mag je ons zelf ook vragen stellen.

Werken bij GZA_selectieprocedure

Tweede selectieronde

In samenspraak met de betrokken verantwoordelijke en/of arts beslissen we of je naar de tweede ronde mag. Zij zullen je ook uitnodigen voor een gesprek.

 

Assessment Center

Voor leidinggevende- of staffuncties houden we in de tweede selectieronde een Assessment Center. Meer informatie over het Assessment Center vind je hier.

 

Waar vindt dit allemaal plaats?

De gesprekken vinden plaats in de gebouwen van campus Sint-Vincentius (gebouw Diamant) of campus Sint-Augustinus (route 20). De volledige sollicitatieprocedure werken we snel en professioneel af en bekronen we hopelijk met een contract, zelfs - als je dit wenst – nog voor je afgestudeerd bent. We wensen je alvast veel succes toe!

Al onze vacatures vind je hier.

Contact

Heb je vragen over je sollicitatie? Je kan ons steeds telefonisch bereiken op het nummer 03 443 42 50 of via e-mail op jobsite@gza.be.

Contactpersonen:

  • Isa Custers
  • Wendy Jorens
  • Lore Nauwelaerts
  • Liesbet Saen
  • Ann Smits
  • Sophie Sturm
  • Katrien Van de Staey