Vrij assistent urgentiegeneeskunde

Active
Onbepaalde duur , Voltijds , Deeltijds
GZA Groep , campus Sint-Augustinus , campus Sint-Vincentius

Ook zin voor zorg?

Ben jij respectvol, plichtsbewust en collegiaal? Dan spreek jij de GZA-taal! Op onze ziekenhuiscampussen krijgen je ambities een échte kans en streven we naar een mooi evenwicht tussen je werk en je privéleven.

Vrij assistent urgentiegeneeskunde

Over de job

De dienst spoedgevallen GZA Ziekenhuizen bestaat uit twee campussen (campus Sint-Vincentius en campus Sint-Augustinus) met elk een erkende 112 spoedgevallendienst en elk een MUG functie. Wij verzorgen jaarlijks met een team van dertien spoedartsen meer dan 55 000 patienten.

GZA Ziekenhuizen is een erkend opleidingscentrum voor ASOs urgentiegeneeskunde. We beschouwen inzet en interesse voor de supervisie en opleiding voor ASOs dan ook als een essentieel deel van de job. Deelname aan de opleidingsactiviteiten is mogelijk. Wij begeleiden je graag bij het aanleren van techniciteiten, bedside echografie, opvang van acute patiënten, … .

Omdat we een groot team zijn, zijn we op zoek naar iemand die graag in team werkt.

Je werkt als vrij assistent zowel op campus Sint-Vincentius te Antwerpen als op campus Sint-Augustinus te Wilrijk.

Over de werkuren

 • Je werkt als bediende.
 • Je werkt in shiften met een vast maandloon.
 • Je werkt altijd onder supervisie.
 • Jobtime is bespreekbaar voltijds of deeltijds.
 • Startdatum: bij voorkeur 1 oktober 2023 of onderling overeen te komen.

Over jou

 • Je bent basisarts (6- jarige opleiding geneeskunde) met brede interesses in de acute pathologie.
 • Je hebt bij voorkeur al stage gelopen op een dienst spoedgevallen en bent vertrouwd met de werking ervan.

Over ons

 • GasthuisZusters Antwerpen bestaat uit drie ziekenhuiscampussen en een groep woonzorgcentra.
 • Op onze ziekenhuiscampussen krijgen je ambities een échte kans en streven we naar een mooi evenwicht tussen je werk en je privéleven.
 • Op de ziekenhuiscampussen staan dagelijks zo’n 3.000 medewerkers en 400 artsen klaar voor onze patiënten. Hoor jij er straks bij?
 • Vanaf 2024 vormen GZA Ziekenhuizen en ZNA samen één grote zorgwerkgever, het Ziekenhuis aan de Stroom (www.zas.be). Ook dan hebben we collega’s nodig die ook zin hebben voor zorg. Het grote zorgaanbod op verschillende locaties betekent voor onze medewerkers heel wat kansen. We bekijken graag met hen hoe ze hun loopbaan binnen deze nieuwe organisatie vorm geven.

Interesse?

Solliciteer met CV en motivatiebrief voor 17 september 2023 via jan.christiaen@gza.be aan Dr. Christiaen, medisch diensthoofd spoedgevallen en kristiaan.deckers@gza.be aan Dr Deckers, hoofdarts GZA Ziekenhuizen.

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je snel in om de nieuwste vacatures in je mailbox te ontvangen.