GZA Ziekenhuizen zoekt opnieuw de strafste verpleegkundigen van Vlaanderen!

GZA Ziekenhuizen zoekt opnieuw de strafste verpleegkundigen van Vlaanderen. Dit jaar organiseert het ziekenhuis voor de tweede keer een Challenge voor verpleegkundigen, waar alle Vlaamse verpleegkundigen en studenten verpleegkunde aan kunnen deelnemen. De finalisten van de Challenge maken kans op mooie prijzen.

Na een zeer geslaagde eerste editie, willen we als werkgever het beroep van verpleegkundige én onze eigen verpleegkundigen opnieuw op een positieve manier in de kijker zetten.” vertelt Geert Goossens, directeur personeel en communicatie van GZA Ziekenhuizen. “Deze Challenge vormt een unieke gelegenheid voor verpleegkundigen en studenten verpleegkunde om hun kennis op een aangename en ludieke manier te laten zien.

De challenge bestaat uit twee rondes. De eerste ronde start op donderdag 2 maart. Verpleegkundigen en studenten verpleegkunde kunnen via www.challengeverpleegkundige.be deelnemen aan een online quiz, waarin ze hun kennis als verpleegkundige kunnen testen. Dat gebeurt in 18 vragen, die allerlei facetten van de verpleging omvatten. Deelnemers krijgen twee jokers om in te zetten. Ook tijd speelt een rol bij de quiz: je krijgt 15 minuten om alle vragen te beantwoorden.

De 10 beste studenten verpleegkunde, de 10 beste verpleegkundigen buiten GZA Ziekenhuizen en de 10 beste GZA-verpleegkundigen gaan door naar de tweede ronde en worden op donderdag 11 mei 2023 uitgenodigd op GZA Ziekenhuizen campus Sint-Vincentius om de finale te komen spelen. Per categorie zijn er telkens drie mooie prijzen te winnen:

  • eerste prijs: een restaurantvoucher t.w.v. € 250 voor een etentje in Le Pristine;

  • tweede prijs: een cadeaubon van Coolblue ter waarde van € 200;

  • derde prijs: een champagne- en pralinepakket t.w.v. € 80.

Ben jij verpleegkundige of student verpleegkunde? Aarzel dan niet en neem voor 26 april deel aan de Challenge via www.challengeverpleegkundige.be.

Challenge verpleegkundige