Reumatologie

Patiënten met reumatische problemen, systeemziekten en botaandoeningen kunnen terecht op de dienst reumatologie.

campus Sint-Augustinus - route 227

campus Sint-Vincentius - route 5

Waarvoor kan je bij ons terecht?

De diagnostische en therapeutische benadering van de klachten gebeurt vanuit een internistisch perspectief. Daarnaast hebben we een eigen dagkliniek, de “zorgkliniek reumatologie”. Deze is door de Koninklijke Belgische Vereniging voor Reumatologie erkend als “Diagnosis and Treatment Reference Center”.

Afspraakinformatie

Voor een afspraak met een reumatoloog kan je bij GZA Ziekenhuizen terecht op alle campussen. Voor gespecialiseerde behandelingen (artritis, osteoporose, systeemziekten, …) is er op campus Sint-Augustinus de zorgkliniek reumatologie en het dagziekenhuis reumatologie. Voor de behandeling van osteoporose en botziekten bestaat in de zorgkliniek reumatologie van campus Sint-Augustinus specifiek een osteoporoseraadpleging, waarbij botmeting en raadpleging gecombineerd kunnen worden.

Campus Sint-Augustinus

Volg binnen campus Sint-Augustinus route 227 – 1e verdieping.

Verpleegeenheden

Cardio/Hartbewaking/Stroke/Endocrinologie/Reumatologie/Dermatologie (D05SA)

Bezoekuren: van 14 tot 16 uur en van 19 tot 20 uur. Gelieve de rust van de patiënten te respecteren. Maximaal 2 bezoekers per patiënt toegestaan. Op dit deel van de afdeling zijn geen kinderen toegelaten. D05SA bevindt zich op de tweede verdieping op campus Sint-Augustinus, volg route 231.

Campus Sint-Vincentius

Campus Sint-Jozef

Volg binnen campus Sint-Vincentius (blok E) route 5 – gelijkvloers.

LinkedIn

Neem ook zeker een kijkje op de LinkedIn-pagina van de zorgkliniek reumatologie.