Jobstudenten 2024

Active
Bepaalde duur , Voltijds , Deeltijds
campus Sint-Augustinus , campus Sint-Vincentius , campus Sint-Jozef

Bij GZA Ziekenhuizen kunnen we steeds extra handen gebruiken. We stimuleren ook elke vorm van opleiding en bieden je graag de kans om werkervaring op te doen.

Je wil aan de slag als jobstudent bij GZA tijdens het schooljaar, tijdens de zomervakantie* of tijdens een andere periode (paasvakantie, juni, september)? Dat kan! Vul via de knop hieronder het online formulier in. Je kan hier je voorkeur wat betreft periode, dienst, campus … doorgeven.

*Als je graag in de zomervakantie 2024 (tijdens de maanden juni, juli, augustus en september) wil werken, vul je het online formulier in bij voorkeur voor februari 2024. De toewijzing van de jobstudenten aan een job gebeurt voor einde mei.

Ben je al verpleegkundige en volg je nog een aanvullende opleiding? Wil je je studies al combineren met een vaste (deeltijdse) job om alvast ook de theorie in praktijk om te zetten? Ook dat kan! Bekijk hier onze vacatures en solliciteer. We bekijken tijdens een gesprek hoe we de samenwerking voor jou, jouw studies en de dienst optimaal kunnen organiseren. Je hoeft dan niet te voldoen aan de voorwaarden voor jobstudenten.

Hieronder vind je een antwoord op al je vragen over solliciteren bij GZA als jobstudent.

Wie komt om in aanmerking om te solliciteren als jobstudent?

  • Je bent ingeschreven als student.
  • Je wordt dit jaar 18 jaar of je bent ouder (voor de ziekenhuiscampussen).
  • Je mag dit jaar nog een aantal uren werken volgens je Student@Work attest (zie hieronder).
  • Je kan een bewijs van inschrijving in een school voorleggen.
  • Je hebt bij voorkeur een ouder of familie werken bij GZA (als je verpleegkunde studeert is deze regel niet van toepassing).

Hoe kan ik solliciteren als jobstudent?

Vul het volledige online formulier voor jobstudenten in. Vergeet niet je Student@Work attest en je bewijs van inschrijving in een school te uploaden. Zonder deze documenten is je sollicitatie niet geldig.
Je kan enkel via deze weg solliciteren. Sollicitaties die via een ander kanaal binnenkomen, zullen niet verwerkt worden. 

Welke documenten heb ik nodig om te solliciteren als jobstudent?

Sinds 1 januari 2017 is de wetgeving rond jobstudenten veranderd. Daarom vragen we je, om samen met je online sollicitatieformulier, een attest te uploaden met het aantal uur dat je nog als jobstudent kunt werken tegen verminderde sociale bijdragen. Dit aantal uren is immers beperkt tot een pakket van 600 uur per kalenderjaar (je “contingent”). Sinds maart 2020 zijn wij als werkgever verplicht om het studentenstatuut te controleren. Hiervoor vragen wij je om een inschrijvingsbewijs van de school waar je studeert te bezorgen. 

Zonder deze attesten kunnen wij geen arbeidsovereenkomst opmaken en kunnen we je dus ook geen job aanbieden.

Het vereiste attest kun je afdrukken vanop de door de RSZ speciaal voor jobstudenten ontworpen website “Student@work”.

De eenvoudigste manier om je aan te melden op deze site is via je elektronische identiteitskaart (eID) of je kan een token aanvragen op bovenvermelde website.

Heb je nog vragen?

Contacteer ons via jobsite(at)gza.be

Wij wensen je alvast veel succes met je sollicitatie!

De dienst talentbeheer

Blijf op de hoogte!

Schrijf je snel in om de nieuwste vacatures in je mailbox te ontvangen.