Kinderarts

Active
Voltijds , Deeltijds
GZA Groep , campus Sint-Augustinus , campus Sint-Vincentius

Ook zin voor zorg?

Ben jij respectvol, plichtsbewust en collegiaal? Dan spreek jij de GZA-taal! Op onze ziekenhuiscampussen krijgen je ambities een échte kans en streven we naar een mooi evenwicht tussen je werk en je privéleven.

Kinderarts

Over de job

GZA Ziekenhuizen bestaat uit campus Sint-Augustinus te Wilrijk, campus Sint-Vincentius te Antwerpen en campus Sint-Jozef te Mortsel. GZA Ziekenhuizen campus Sint-Augustinus huisvest o.a. een kinderafdeling van 24 hospitalisatiebedden en een erg grote materniteit (3000 bevallingen per jaar).

De kinderartsen bieden veel consultaties aan in zowel algemene pediatrie als in multipele subspecialisaties (kinderneurologie, kindergastroenterologie, kinderpneumologie, kinderendocrinologie, kindernefrologie, …). Er wordt nauw samengewerkt tussen de kinderartsen van campus Sint-Augustinus en van campus Sint-Vincentius en beide teams willen hun complementaire troeven bundelen ten gunste van de patiënt.

Je werkt als kinderarts op de afdeling pediatrie en materniteit, je doet consultaties en je neemt deel aan de wachtdienst. Dankzij je subspecialisatie bouw je de troeven van de dienst verder mee uit.

We bieden een functie in een dynamische omgeving met aandacht voor persoonlijke inbreng en groei binnen een aangename en vlotte werksfeer.

Over jou

  • Je werkt op basis van zelfstandig statuut om ons team van 7 kinderartsen te vervoegen.
  • Je bent bij voorkeur kinderarts met bijkomende specialisatie in de kinderneurologie. Doch dit is geen absolute vereiste, ook andere subspecialisaties kunnen overwogen worden.
  • Je bent een gedreven en dynamische collega.
  • Je bent iemand die continu wil bijleren, collegiaal is en die graag teaching geeft aan collega’s, assistenten en stagiaires
  • Je bent bereid om campusoverschrijdend (campus Sint-Augustinus en campus Sint-Vincentius) te werken.

Interesse?

  • Voor bijkomende inlichtingen kunt u terecht bij dr. Kristiaan Deckers, hoofdgeneesheer (Kristiaan.Deckers@gza.be) of bij dr. Ann Vander Auwera, adjunct-diensthoofd pediatrie, via 03/443.35.86 of via Ann.VanderAuwera@gza.be
  • Solliciteer met cv en motivatiebrief via VanderAuwera@gza.be en (Kristiaan.Deckers@gza.be)

Over ons

  • GasthuisZusters Antwerpen bestaat uit drie ziekenhuiscampussen en een groep woonzorgcentra.
  • Op onze ziekenhuiscampussen krijgen je ambities een échte kans en streven we naar een mooi evenwicht tussen je werk en je privéleven.
  • Op de ziekenhuiscampussen staan dagelijks zo’n 3.000 medewerkers en 400 artsen klaar voor onze patiënten. Hoor jij er straks bij?

Blijf op de hoogte!

Schrijf je snel in om de nieuwste vacatures in je mailbox te ontvangen.