Radioloog

Active
Voltijds
GZA Groep

Ook zin voor zorg?

Ben jij respectvol, plichtsbewust en collegiaal? Dan spreek jij de GZA-taal! Op onze ziekenhuiscampussen krijgen je ambities een échte kans.

 

Radioloog

 

Over de job

De dienst medische beeldvorming en radiologie van GZA Ziekenhuizen beschikt over het volledige arsenaal van moderne radiologische apparatuur voor MRI (3 zalen), echografie (6 toestellen), conventionele radiologie (7 zalen), CT (4 zalen), ConeBeam (2 zalen), mammografie (4 zalen), interventieradiologie onder echogeleiding en angiografie (1 zaal). Deze technieken staan opgesteld over onze 3 campussen: campus Sint-Vincentius in Antwerpen centrum, campus Sint-Augustinus in Wilrijk en campus Sint-Jozef in Mortsel.

De kwaliteit van het werk in een discipline als radiologie wordt mee gedragen door technische evoluties. Zo heeft de dienst bijvoorbeeld recent beslist om alle CT-scanners tegelijk te vervangen door een uniform en state of the art park van toestellen. Hierdoor kunnen we onderzoeken uitvoeren met aanzienlijk minder straling. Bovendien wordt op onze campussen Sint-Augustinus en Sint-Vincentius dual energy scanning mogelijk.

Het geheel wordt ondersteund door een campusoverschrijdend softwareplatform dat de radiologen toelaat de beelden te verwerken en te interpreteren vanop eender welke campus, onafhankelijk van waar ze gemaakt werden. Zo kunnen radiologen gespecialiseerd in een bepaalde pathologie de beelden nakijken, ongeacht op welke campus ze zich bevinden. Binnen het team radiologen streven we dan ook naar een doorgedreven subspecialisatie in samenwerking met onze verwijzende clinici.

Het team van radiologen van de GZA Ziekenhuizen zoekt een enthousiaste collega om het team te versterken.

 

Over de werkuren

  • Je werkt, net als je collega’s, op zelfstandige basis.
  • Je werkt voltijds.
  • Startdatum: bij voorkeur vanaf voorjaar 2022, ten laatste uiterlijk 1 oktober 2022.

Over jou

  • Je bent erkend radioloog met bijzondere interesse en eventueel extra opleiding in de abdominale en thoracale beeldvorming.
  • Eventuele kennis van cardiologische beeldvorming en interventionele procedures (puncties, drainages) onder echografische of CT-grafische geleide zijn een meerwaarde.

Over ons

  • GasthuisZusters Antwerpen bestaat uit drie ziekenhuiscampussen en een groep woonzorgcentra.
  • GZA ziekenhuizen wil mee toonaangevend zijn in het Antwerpse ziekenhuislandschap. Samen met onze netwerkpartner ZNA wordt er gestreefd naar een toenemende integratie van het zorgaanbod in de Antwerpse agglomeratie.
  • GZA Ziekenhuizen telt zo’n 3 200 medewerkers en een 400-tal artsen. Elke dag vinden zo’n 1 150 patiënten de weg naar GZA Ziekenhuizen. Hoor jij er straks bij?

Interesse?

Solliciteer voor 10/12/2021 met CV en motivatiebrief via filip.deckers@gza.be

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je snel in om de nieuwste vacatures in je mailbox te ontvangen.