Verpleegkundige radiotherapie

Active
Onbepaalde duur , Voltijds , Deeltijds
campus Sint-Augustinus

Ook zin voor zorg?

Ben jij respectvol, plichtsbewust en collegiaal? Dan spreek jij de GZA-taal! Op onze ziekenhuiscampussen krijgen je ambities een echte kans en streven we naar een mooi evenwicht tussen je werk en je priveleven.

VERPLEEGKUNDIGE RADIOTHERAPIE

Over de job

Werken op radiotherapie biedt een mooi evenwicht tussen technisch werken en toch van heel dichtbij de patiënt begeleiden. Continu leren en evolueren, nieuwe technieken aanleren en implementeren, streven naar kwaliteit en verbetering, in team werken met verpleegkundigen en technologen, nauw samenwerken met fysici en artsen, werken op verschillende sites, …. Kortom: veel variatie en uitdagingen!

Je werkt in een multidisciplinair team, waarbij kwalitatief hoogstaande patiëntenzorg centraal staat. Tot je voornaamste taken behoren de actieve medewerking aan de voorbereiding en uitvoering van de bestralingen bij mensen met kanker. Je werkt actief mee aan een optimale patiënten beleving. Je verzorgt ook de administratieve (patiëntgebonden) taken en schoolt je regelmatig bij. Kortom: op alle vlakken draag je zorg voor de continuïteit en kwaliteit van de zorgverlening.

De dienst radiotherapie maakt deel uit van het Iridium Netwerk, met het moedercentrum in campus Sint-Augustinus, en satellieten in Vitaz in Sint-Niklaas, AZ Klina in Brasschaat en ZNA Jan Palfijn in Merksem.

Voor je tewerkstellingsplaats houden we rekening met je woonplaats.

Zie voor meer informatie op de website van het Iridium Netwerk (https://iridiumnetwerk.be/)

Bekijk ook zeker onze jobfilm (https://www.youtube.com/watch?v=LfwHdOScOtQ) en de getuigenis van Klaartje, verpleegkundige en ambassadeur (https://www.youtube.com/watch?v=GPgi0O1zDPM&feature=emb_logo)

Je krijgt een vast contract.

 

Over de werkuren

 • Je werkt voltijds of deeltijds (32u/week).
 • Je werkt op weekdagen, daguren tussen 07.30 – 18.00 uur.

Over jou

 • Je behaalde een diploma verpleegkunde (HBO5 of bachelor) 
 • Je volgde de opleiding stralingsbescherming of bent bereid deze te volgen (indien je verpleegkundige bent)
 • Indien je beschikt over een BBT Oncologie, is dit een pluspunt.

We zorgen voor jou

 • met een marktconform loon met overname relevante werkervaring en vergoedingen voor woon-werkverkeer en onregelmatige prestaties;
 • ook het 4e jaar in de bacheloropleiding verpleegkunde wordt gelijkgesteld met werkervaring;
 • een attractiviteits- en eindejaarspremie en gratis hospitalisatieverzekering;
 • 8 extra verlofdagen bovenop de wettelijke 20, ADV-dagen door 40-uren werkweken;
 • indien je kiest om op de verschillende sites te werken, ontvang je een mobiliteitspremie van 423 euro per maand (pro rata jouw jobtime);
 • kortingen op reizen, mode, ontspanningsmogelijkheden, media, elektro en in diverse webshops via Benefits @ work.

Over ons

 • GasthuisZusters Antwerpen bestaat uit drie ziekenhuiscampussen en elf woonzorgcentra.
 • Op onze ziekenhuiscampussen krijgen je ambities een échte kans en streven we naar een mooi evenwicht tussen je werk en je privéleven.
 • Op de ziekenhuiscampussen staan dagelijks zo’n 3.000 medewerkers en 400 artsen klaar voor onze patiënten. Hoor jij er straks bij?

Interesse?

Bekijk deze film (https://www.youtube.com/watch?v=nyGROC2dpqg) om nog wat meer te weten te komen over het specifieke behandelingsproces van radiotherapie.

Aarzel niet en stel al je vragen aan Ann Vermylen, dienstverantwoordelijke radiotherapie, 03 443 36 26 of ann.vermylen@gza.be

Blijf op de hoogte!

Schrijf je snel in om de nieuwste vacatures in je mailbox te ontvangen.